Bachbloesem

Therapie

Plantpower

De zachte kracht van bloesems

WAT IS BACHBLOESEMTHERAPIE?

Bachbloesemtherapie is het behandelen van vooral emotionele- en stemmingsklachten met behulp van de zachte energetische werking van bloesems. Hierdoor zal het emotionele evenwicht herstellen en de gemoedstoestand verbeteren. Bij het gebruik van goed gekozen Bachbloesems, ervaar je meer harmonie en innerlijke kracht.

Lichaam en geest staan met elkaar in verbinding, indirect werken de bloesems en positievere stemming dan ook door op het functioneren van het lichaam en de bijbehorende klachten.

 

VELE SOORTEN

Er zijn 38 verschillende Bachbloesems die afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden gebruikt. Het selecteren van de juiste kruiden passend bij de persoon en haar klachten, is een zorgvuldig proces en vraagt om een deskundig therapeut.

Bachbloesemtherapie kan in verschillende vormen worden toegepast, meestal wordt gebruikt gemaakt van druppeltjes die 4x daags ingenomen dienen te worden. De druppels kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en beïnvloeden de werking van andere geneesmiddelen niet.

Weetje

 

De Grondlegger van de Bachbloesemtherapie is dr. Edward Bach een succesvol Engelse arts, homeopaat en bacterioloog die begin vorige eeuw zijn lucratieve praktijk in Londen opgaf, om de laatste jaren van zijn leven zijn droom te verwezenlijken; het vinden van de ‘ware geneeskunst’ die eenvoudig, goedkoop en effectief zou moeten zijn en waarvoor de middelen in de natuur voorhanden zouden moeten zijn.

Wil je weten of jouw klachten behandeld kunnen worden?

Laten we bellen!

Ervaringen van cliënten

nog een regeltje dat hier kan komen