Klacht of kracht, wat vertelt je lichaam je?

Ontdek de helende kracht van de natuur

De natuur kan jou helpen weer fit en gezond te worden

Klachten benoemen en persoonlijk maken. Ik, als patiënt, wil weten waarvoor ik bij jou terecht kan en hoe je me kan/gaat helpen.
ln mijn praktijk maak ik gebruik van de geneeskrachtige werking van kruiden, planten, water, vuur en energie. Wil jij weten hoe deze oude kennis in combinatie met nieuwe inzichten,  jou kan helpen gezonder en fitter te worden? Lees dan hier meer over natuurgeneeskunde.

 

Wil je weten of jouw klachten behandeld kunnen worden?

Laten we bellen!

Behandelingen

blabla

Bachbloesem

therapie

Breng je gevoelsleven weer in balans met de zachte kracht van bloesems.

Bachbloesem

therapie

Breng je gevoelsleven weer in balans met de zachte kracht van bloesems.

Bachbloesem

therapie

Breng je gevoelsleven weer in balans met de zachte kracht van bloesems.

Bachbloesem

therapie

Breng je gevoelsleven weer in balans met de zachte kracht van bloesems.

"Als natuurgeneeskundig therapeut geloof ik in de helende kracht van natuur en dat ieder mens uniek is en daarmee ook haar klachten. Betrokken en aandachtig wordt voor iedereen een eigen behandelplan opgesteld, gericht op het wegnemen van de oorzaak van de klachten en bestrijden van de symptomen."

Marleen Braam

Kiezen voor natuurgeneeskunde

Iets vaker terug in de natuur

UIT DE NATUUR

Je herinnert je vast wel dat wij vroeger veel meer buiten in de natuur waren. Als kind speelden we veel buiten, we pakten vaker de fiets dan de auto en er was nog veel bos en water te vinden. Het was dus niet zo moeilijk om de schoonheid, rauwheid en rust van de natuur te ervaren.  Onbewust gaven wij hiermee ons lichaam en onze geest, elke keer kleine oplaadmomenten.

Onze huidige manier van leven, stelt onze gezondheid stevig op de proef. We leven veel gehaaster, gunnen ons minder rust en komen minder buiten in de natuur.  Stress, vermoeidheid, kanker en andere chronische aandoeningen komen steeds meer en op jongere leeftijd voor.

DE MENS ALS GEHEEL

Binnen de natuurgeneeskunde wordt de mens als geheel gezien, lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Daarom kijk ik niet alleen naar iemands fysieke klachten maar ook wat het emotioneel doet, en breng ik dit in verband met bijvoorbeeld de totale lichamelijke conditie, manier van leven, denkpatronen en levensovertuigingen.

ZELFGENEZEND VERMOGEN

De behandeling is erop gericht om op een zo natuurlijk mogelijke manier de oorzaak van de klachten weg te nemen en het zelfgenezend vermogen te versterken. Symptoombestrijding alleen, leidt meestal niet tot het gewenste resultaat. Een natuurlijke en persoonlijke benadering staat altijd centraal binnen de natuurgeneeskunde.

DIVERSE THERAPIEËN

De natuurgeneeskundige therapieën die ook bij 'Kracht praktijk voor natuurgeneeskunde' worden gebruikt, zijn onder andere Bachbloesemtherapie, Fytotherapie, Massagetherapie, Voedingsadviezen, Systeemopstellingen en Het persoonlijke gesprek.

 

Ervaringen van cliënten

nog een regeltje dat hier kan komen