Voedings

Advies

Voedings

Advies

Foodpower

Van vulling naar voeding

Foodpower

Van vulling naar voeding

Hoe je ook je best doet, het lukt niet om zoetigheden te weerstaan, om niet naar die zak chips te grijpen of om op gezond gewicht te komen en te blijven. Je hebt het idee dat je niet ‘goed’ eet, dat je lichaam iets anders nodig heeft dan jij het geeft. Je vindt het lastig om gezond te eten, rekening houdend met allergieën en alles wat je niet lekker vindt.

Dit zijn slechts enkele van de vele voorbeelden waarbij ik je kan helpen met een natuurlijk voedingsadvies (lees hier meer). Maar ook bij de behandeling van bepaalde aandoeningen geef ik voedingsadviezen, zoals bijvoorbeeld bij buikklachten, reumatische aandoeningen, diabetes, huidaandoeningen, ADHD of tijdens of na de behandeling van kanker.  Enkele mogelijkheden zijn:

blaadje wit transp 300x314 wp

Algemeen natuurlijk voedingsadvies

blaadje wit transp 300x314 wp

Natuurlijk voedingsadvies op maat

blaadje wit transp 300x314 wp

Detox programma

(in ontwikkeling)

Wil je weten hoe een natuurlijk vedingsadvies jou kan helpen?

Laten we bellen!

Natuurlijk voedingsadvies

Natuurlijk voedingsadvies

Wij raken in onze maatschappij steeds verder verwijderd van een gezond eetpatroon.  Door het grote aanbod en de veelheid aan informatie is het soms lastig te begrijpen wat wel of niet gezond voor je is. Zo raar is het dus niet, dat een voedingsadvies bijna altijd onderdeel is van een natuurgeneeskundige behandeling.

Bij een advies op maat wordt rekening gehouden met jouw specifieke klachten, de constitutie, de stofwisselingsprocessen, eventuele tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, leefwijze en voedingsvoorkeuren.

Altijd wordt gestreefd naar een lekker, gezond en haalbaar voedingsadvies dat jouw gezondheid bevordert.

Ervaringen van cliënten